Pátek 17.2.17

POLÉVKA

  Kuřecí vývar s masem a nudlemi(1,3,7,9) 30Kč
  Poctivá dršťková polévka (1,3,7) 30Kč
 

HLAVNÍ CHOD

 1/ Smažený vepřový řízek, marinovaný v česneku a kmíně s  bramborovým salátem s hráškem a karotkou (1,3,6,7) 96Kč
 2/ Pomalu dušené hovězí podplečí v pepřové omáčce s řapíkatým celerem a jasmínovovu rýží (1,7,9) 98Kč
 3/ Tradiční slepice na paprice, podávaná s našimi bramborovými noky (1,7) 96Kč
 4/ Pikantní salát s opečeným lilkem  a červenou řepou, krůtou sous vide, jogurtem a toasty (1,3,7) 94Kč
 5/ Pečeně z prasete DUROC  na grilu s pečenými batáty a krémovým fenyklovým ragú (7) 139Kč