Pátek 17.2.17
|
POLÉVKA
|
|
Kuřecí vývar s masem a nudlemi(1,3,7,9) |
30Kč |
|
Poctivá dršťková polévka (1,3,7) |
30Kč |
|
HLAVNÍ CHOD
|
1/ |
Smažený vepřový řízek, marinovaný v česneku a kmíně s bramborovým salátem s hráškem a karotkou (1,3,6,7) |
96Kč |
2/ |
Pomalu dušené hovězí podplečí v pepřové omáčce s řapíkatým celerem a jasmínovovu rýží (1,7,9) |
98Kč |
3/ |
Tradiční slepice na paprice, podávaná s našimi bramborovými noky (1,7) |
96Kč |
4/ |
Pikantní salát s opečeným lilkem a červenou řepou, krůtou sous vide, jogurtem a toasty (1,3,7) |
94Kč |
5/ |
Pečeně z prasete DUROC na grilu s pečenými batáty a krémovým fenyklovým ragú (7) |
139Kč |
|
|
|
|
|
|